Kisállathamvasztás: a búcsú sajnos elkerülhetetlen

kisállathamvasztás

kisállathamvasztás biztonságos és gyors, de – ami a legfontosabb – kegyeletteljes eljárás, amely segít megőrizni az emlékeket is.

A búcsú mindig eljön; hogy előbb, vagy utóbb, az már részletkérdés. Természetesen mindenki szeretné a boldog perceket a lehető legtovább elnyújtani, de akármennyire is sikerül ezt megoldani, a végén ott vár a búcsúzás. Ez a pillanat szomorú, szívet szaggató és kegyetlen, de az emlékek megmaradnak egészen addig, amíg nem kell magunknak is búcsút vennünk mindenkitől, akik tovább maradnak, hogy emlékezzenek ránk.

Mondják: valójában mindenki addig él, amíg csak fel lehet idézni az emlékét, ám az emberi emlékezet idővel megfakul, bár tény, hogy egyes esetekben képes a végtelenségig is kitartani. Ennek ellenére kedvenc kisállataink emlékét érdemes táplálni, és felidézni őket, amikor csak lehet, még ha fáj is. Amikor átkelnek a szivárványhídon, itt hagynak nekünk valamit, amiről gondoskodnunk kell: a testüket. Ezt a feladatot pedig mindenképp el kell végezni, hiszen komoly probléma is származhat belőle, ha elmarad.

kisállathamvasztás nem csupán biztonságosan és rövid idő alatt oldja meg ezt a problémát, de az emlékek megőrzésében is segít. A kisállathamvasztás folyamata során munkatársaink elszállítják a kis testet – de természetesen Ön is elhozhatja hozzánk -, majd megtörténik maga a kisállathamvasztás, amin kegyeleti okokból akár Ön is részt vehet, ezt követően pedig a hamvakat urnába zárjuk, és visszaszállítjuk. Az urna és a belé zárt hamvak ezt követően szabadon el is temethetőek, illetve meg is őrizhetőek; mi az utóbbit javasoljuk, hiszen így az emlékek tovább megmaradhatnak, ha az urnára pillantva feldereng kis kedvencünk képe, ahogy játszik, vagy épp hozzánk bújva az igazak álmát alussza, tudva, hogy biztonságban lehet mellettünk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a kisállathamvasztással kapcsolatban, illetve, ha szeretné megbízni cégünket kedvence testének elhamvasztásával, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!