Árainkról

Ha egy házi kedvenc eltávozik, az az érzelmi sokkon túl jelentős problémákat is felvet. Szolgáltatásainkat és azok árait igyekeztünk úgy meghatározni, hogy minden kisállat-tulajdonos számára elérhetőek legyenek és levegyük a terhet a tulajdonos válláról.

Cégünk alapszolgáltatása a kisállathamvasztás, amihez igény esetén a test elszállítása, és a hamvak urnában történő visszaszállítása is kapcsolódik. A kisállathamvasztás díja egyedileg, esetre szabottan kerül megállapításra. A végösszeg függ a választott urnától, az állat méretétől és az esetleges szállítási igénytől is. A szolgáltatás ára tartalmaz egy alap urnát, de amennyiben a gazdi a hamvakra nem tart igényt, az alapurna árát levonjuk a végösszegből. Kínálatunk többféle urnát tartalmaz, melyekről honlapunk vonatkozó részén tájékozódhat. Az urnák anyagukat tekintve alkalmasak esetleges későbbi feliratozására és fénykép elhelyezésére.

Amennyiben igénybe kívánja venni kisállathamvasztási szolgáltatásunkat kérjük, keressen bennünket megadott elérhetőségeinken, hogy teljes körű tájékoztatást kaphasson minden kérdésével kapcsolatban!