kisállathamvasztás

Kisállat hamvasztás

Cégünk kisállathamvasztást és ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt főleg Budapesten és annak vonzáskörzetében, de ha szükséges, kiterjesztjük az ország bármelyik településére! Igény esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Szolgáltatásaink a következőkre terjednek ki:

Kisállat testének elszállítása

Ha megrendelés érkezik, kollégánk a megbeszélt címről elszállítja a testet, majd hamvasztást követően a földi maradványokat a kiválasztott urnában egy előre megbeszélt időpontban vissza is szállítja.

A kisállat testének elhamvasztása

A kisállathamvasztást saját hamvasztókemencénkben végezzük, ami rendelkezik minden szakhatósági engedéllyel, és a környezetvédelmi előírásokat is maradéktalanul teljesíti, tehát a folyamat füst- és szagmentes, a krematórium nem bocsát ki káros anyagokat. A hamvasztás maximum két-három órán át tart, de ez nagyban függ az állat súlyától is.

Urna biztosítása a hamvak számára

Többféle urnát biztosítunk a hamvak számára, amit a kisállathamvasztás helyszínén, illetve webes felületünkön lehet megtekinteni, kiválasztani. A kisállathamvasztás  ára tartalmaz egy alap urnát, de amennyiben a gazdi a hamvakra nem tart igényt, az alapurna árát levonjuk a végösszegből. A megrendelő döntése alapján a hamvakat természetesen hozott urnában is elhelyezzük.

kutyahamvasztás

Miért döntsön kutyája elhamvasztása mellett?

Egy kutya elvesztése rendkívül mély fájdalommal jár, hiszen az ebek nagyon ragaszkodnak a gazdáikhoz, némelyik pedig csak akkor tudja örök álomra hajtani fejét, ha a gazdája jelen van az utolsó pillanatban. Ez a ragaszkodás természetesen kölcsönös, így nem csoda, ha a kutya gazdája képtelen megválni tőle. Ha Önnek is különleges a kapcsolata az állatával, és nem szeretne hagyományos temetés formájában búcsút venni a testtől, válassza a kutya elhamvasztását!

A kutya elhamvasztásával nem kell végleg búcsút mondania kedvencének, ugyanis az eb a halála után is Önnel maradhat. Az urnát akár otthonában, egy óvott helyen is tárolhatja, de később még mindig dönthet úgy, hogy az állatot végül visszaadja a természetnek, és eltemeti az urnát.

A kutya hamvasztása tiszteletet ad az állatnak, emellett méltó lezárása a közösen együtt töltött éveknek. Vegye igénybe magas színvonalú szolgáltatásunkat, ehhez pedig keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

kisállathamvasztás

Kisállathamvasztás: Méltó búcsú a házi kedvenctől

Egy kisállat tartása, legyen az kutya, macska vagy épp hörcsög, rengeteg örömmel jár. Az együtt töltött idő alatt ők is családtaggá válnak, részt vesznek a mindennapi életünkben, várják, hogy mikor érünk haza, és akkor is örülnek nekünk, ha rossz napunk volt. Azonban sajnos nem lehetnek velünk örökké. Hiába teszünk meg értük mindent, előbb-utóbb el kell őket engednünk.

Viszont sokunknak nincs saját kertje, ahol lenne lehetőség eltemetni a kedvencet, közterületen pedig tilos. Az egyik választás, hogy az állatorvosra bízzuk a sorsát, a másik, humánusabb megoldás viszont a kisállathamvasztás.

Cégünk a kisállathamvasztás során az elhunyt háziállattal szeretettel, tisztelettel bánik, hiszen mi is tisztában vagyunk vele, hogy milyen nehéz ilyenkor. A szolgáltatásnak köszönhetően a háziállat egy kis urnában örökké a gazdival lehet, vagy akár szétszórhatja a hamvait a kedvenc helyén.

Válassza Ön is a kisállathamvasztást, vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb, hogy elindíthassuk a folyamatot!

Macskahamvasztás

Macskahamvasztás: segítség a gazdiknak

Szeretett macskája eltávozott az örök vadászmezőkre? Nem tudja, mihez kezdjen, hogyan fogjon hozzá a búcsúztatásához? Fogalma sincsen miként fog megküzdeni a gyásszal? Nekünk van egy ötletünk, ami a szomorú gazdik és az elpusztult macskák számára is ideális megoldásnak bizonyulhat!

Lépjen velünk kapcsolatba, és ismerkedjen meg a macskahamvasztás módszerével! Ennek az eljárásnak a lényege, hogy az elpusztult macskát nem a földbe temetik, hanem helyette elhamvasztják.  Mi természetesen rendelkezünk az állat hamvasztáshoz szükséges engedélyekkel és berendezésekkel, így mindent elintézünk akár néhány óta leforgása alatt.

Abban az esetben érdemes az elpusztult macskát elhamvasztatni, ha például a gazdi úgy érzi, hogy nehezen tudna elszakadni attól a cicától, aki évekig hűséges társa volt; ha úgy érzi, hosszabb ideig tart a veszteség feldolgozása az átlagosnál. Az állat hamvait egy urnában elhelyezheti, és maga mellett tarthatja, így úgy érezheti, hogy lélekben még jelen van.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és tudjon meg mindent a macskahamvasztásról!

kutyahamvasztás

Nagytestű háziállatától venne végső búcsút? Döntsön az elhamvasztása mellett!

Nincs kétség afelől, hogy egy háziállat elvesztése hatalmas fájdalommal jár, azonban sajnos ezt az űrt lehet tovább fokozni, mégpedig úgy, ha az állat gazdájának nem olyan az élethelyzete, hogy méltó körülmények között el tudja temetni kedvencét azért, mert az állat nagytestű, és nem adottak azok a feltételek, ahol egy ekkora állatot el lehetne földelni.  Ha Ön is ebben a helyzetben van, döntsön a háziállat hamvasztása mellett!

A nagytestű háziállat hamvasztásával Önnek nem kell olyan kompromisszumokat kötnie, ami mély nyomot hagyna a lelkében, ugyanis így a kedvence méltó temetést is kaphat, és akár a halála után is Önnel maradhat. A háziállat hamvasztással még mindig adott a lehetőség, hogyha már körülményei engedik, eltemesse az urnát a közvetlen környezetébe.

A háziállat hamvasztás a legtisztességesebb formája a végső búcsúnak, természetesen nem csak nagytestű állat esetében. Ha szolgáltatásunkat igénybe szeretné venni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

kutyahamvasztás

Ideális választás a kutya hamvasztás? Eláruljuk, miért!

Elvesztette négylábúját, és most nem tudja, hogy mihez is kezdjen? Búcsúztassa el méltóképpen kedvencét! Hogyan teheti ezt meg? Például kutya hamvasztással! Sokan, akik kutyát vagy egyéb kisállatot tartanak, idegenkednek attól, hogy egykori kedvencüket a sötét földbe temessék el. Nekik sokkal megfelelőbb választás a kutya hamvasztás.

A kutya hamvasztás lehetőséget teremt minden gazdának arra, hogy a kutyus elbúcsúztatását egy magasabb szinten élhesse meg, és úgy érezhesse, hogy a kisállat egy jobb helyre került. Ez segít megnyugvást találni minden gazdinak kortól függetlenül és segít abban is, hogy tovább tudjanak lépni

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe kutya hamvasztással kapcsolatos szolgáltatásainkat, kedvező árakon! Az ország egész területén vállalunk kiszállást és igyekszünk gyorsan kiérkezni, legyen a helyszín a főváros vagy vidéki település. Amennyiben szeretne többet tudni a kutya hamvasztásról, elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet velünk!

Közeleg az idő? Döntsön a cicahamvasztás mellett!

Közeleg az idő? Döntsön a cicahamvasztás mellett!

Hallott már ezelőtt a kisállathamvasztásról, így nem újdonság Önnek ez a szolgáltatás, de még sosem vette igénybe? Egészen mostanáig? Kedvence nagyon beteg és már tudni lehet, hogy nincs sok hátra neki? Fontolgatja, hogy a cicahamvasztást választja?

Forduljon hozzánk bizalommal, és tudjon meg mindent a cicahamvasztásról! Szívesen adunk felvilágosítást a kisállathamvasztással kapcsolatos szolgáltatásunkról, és segítünk eligazodni az eljárás minden részletében. Segítünk dönteni, és ha minket választ, állunk rendelkezésére, ha eljön a búcsú napja.

Amikor a cica eltávozik az élők sorából, járművünkkel kiérkezünk a helyszínre, és elszállítjuk a tetemet, amit az erre kijelölt helyen elhamvasztunk. A cicahamvasztást követően kérésre megkaphatja a régi kedvence hamvait, amihez még külön urnát is biztosítunk, ha úgy kívánja. Az ország egész területére kiterjed szolgáltatásunk, így a tartózkodási hely nem jelent akadályt.

Lépjen velünk kapcsolatba közzétett elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg részleteket a cicahamvasztásról!