Szeretnénk tájékoztatni kedves ügyfeleinket, hogy a lóhamvasztás szolgáltatásunk várhatóan március végétől lesz elérhető.

Lóhamvasztás: Nálunk lovától is méltó körülmények között búcsúzhat!

lóhamvasztás

A lovak legalább annyira hűséges társai lehetnek az embereknek, mint a kutyák, ezért természetes, hogyha egy lótulajdonosnak el kell búcsúznia állatától, a legtiszteletteljesebb formában szeretné ezt megtenni. Ha kedvencétől hamarosan meg kell válnia, válassza a lóhamvasztást!

A lóhamvasztás Magyarországon elsőként érhető el vállalkozásunk jóvoltából. A szolgáltatással azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik méltó búcsúval szeretnék kifejezni köszönetüket a hosszú, közösen eltöltött évekért kedvencük felé. Egyúttal az is a célunk, hogy az állat teste ne fehérjefeldolgózban vagy olyan helyen végezze, ami teljes mértékben méltatlan az állat emléke iránt.

A lóhamvasztás során az elszállítást saját darus teherautónkkal végezzük, amennyiben erre igény merül fel. Természetesen a tulajdonos saját járművével is szállíthatja a hamvasztási helyszínre. A testet, amennyiben a hamvasztást nem tudjuk azonnal megkezdeni hűtve tároljuk, majd korszerű technológiával, csonkolás nélkül bocsájtjuk a kemencébe. A hamvasztás során az állat gazdája is jelen lehet, igény esetén a hamvak visszajuttatása megbeszélés szerint akár személyesen, akár futárszolgálat igénybevételével is történhet.

Tisztelje meg kedvencét, állítson neki méltó emléket, ehhez válassza a lóhamvasztást! Lovakon kívül vállaljuk egyéb istállóállatok hamvasztását is. Szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!