Madár hamvasztás korrekt feltételekkel

madár hamvasztás

madár hamvasztás  a madár tulajdonosok szomorú alkalomra ajánlott lehetősége. Éljen vele, ha van olyan házi kedvence, aminek véget ért az élete és szeretné elhamvasztatni! A madarak a szabad ég állatai, amiket halálukban is szabadon lehet engedni, hogy szárnyaljanak. A madár hamvasztás egy jó lehetőség arra, hogy a madár hamvait szélnek eressze, hogy vissza térjen oda, ahová tartozik, a végtelen kékségbe.

A madarakat általában kalickában tartják otthon a gazdáik, így azok életük nagy részében egy zárt helyen vannak. Ha szeretné halálában megadni a kedvencének azt, amire életében nem volt lehetősége, most itt az alkalom! Forduljon bizalommal a cégünkhöz és vegye igénybe szolgáltatásainkat a madár hamvasztással kapcsolatban! Kisebb testű és nagyobb méretű házi állatok számára is vállalunk hamvasztást, amihez urnát is tudunk biztosítani. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a megrendelőnek már semmiről nem kell gondoskodnia, csak egy szabad időpontról, amikor el lehet intézni a műveletet.

Ön hív minket, mi elmegyünk a megadott címre a hamvasztást pedig elvégezzük a telephelyünkön, amin Ön is jelen lehet, ha szeretne. A madár hamvasztást követően az urna és a hamvak vissza kerülnek a megrendelőhöz. A tulajdonos innentől kezdve a saját belátása szerint rendelkezik a hamvakkal. Meg tudja tartani és a kertben vagy az állat egy kedvenc helyén kiállíthatja, de dönthet úgy is, hogy a kedves madár hamvait szélnek ereszti egy olyan napon, amikor a madár szívesen repült volna az ég felé.

madár hamvasztás mellett egyéb, házi állatra és házi kedvencre vonatkozó hamvasztást is végzünk. Nem kell a hideg földet választania vagy más, kevésbé szimpatikus megoldás mellett döntenie. Mi azért hoztuk létre a cégünket és hívtuk életre a szolgáltatásainkat, hogy a legtöbbet tudjuk megadni a gazdiknak, akik holtukban is a legjobbat szeretnék biztosítani kedvenceiknek. Amennyiben érdekli ez a lehetőség, keressen minket bizalommal és tudjon meg többet a madár hamvasztásról is az egyik, megadott elérhetőségen!