Háziállat-hamvasztás: ha eljön az idő

háziállatok hamvasztás

Háziállat-hamvasztás akár azonnal is – hívjon bennünket, ha szükség van ránk!

Egy kisállat halála bármikor bekövetkezhet, és a legtöbb esetben a gazdái életében költözik át az örök vadászmezőkre – vagy más mezőkre, kedve szerint. Ez az esemény lehet váratlan, de egy hosszan tartó, súlyos betegség esetén akár előre meghatározott pillanatban is, hiszen az eutanázia a házi kedvencek esetében engedélyezett eljárás, ha az állat szenvedése eléri azt a szintet, ahonnan már nincs visszaút. Mindegy azonban, hogy milyen indokkal kell elbúcsúzni attól az élőlénytől, aki hosszú éveken át volt hűséges társunk, az elválás mindig fájdalmas, ám sajnos nem adhatjuk át magunkat a gyásznak, hiszen gondoskodni kell a test nem csak méltóságteljes, de biztonságos kezeléséről is.

háziállat-hamvasztás az egyik, ha nem a leginkább megfelelő módszer arra, hogy a házi kedvenc megkaphassa a végtisztességet, és az egészségügyi kockázatokat is a minimális szintre csökkenthetjük általa, hiszen a hamu teljesen steril, az állat tetemének szállítását és kezelését pedig erre szakosodott, képzett és tapasztalt szakemberekre bízhatjuk, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy a búcsú a legkevesebb fájdalommal járhasson.

Cégünk vállalja a háziállatok hamvasztását a legkorszerűbb módszerekkel, diszkréten és a gyász maximális figyelembevételével. Ha elérkezik a végső búcsú pillanata, a háziállat-hamvasztást végző szakemberek rövid időn belül a helyszínre sietnek, és a test elszállítása után azonnal megkezdik annak  elhamvasztását, majd a művelet végeztével az urnába zárt hamvakat vissza is szállítják a kiindulási pontra. Természetesen az urna, illetve a belé zárt hamvak már szabadon eltemethetőek, vagy szét is szórhatóak, hiszen az urna anyaga akár biológiailag lebomló is lehet, a hamvak pedig sterilek, azaz nem veszélyeztetnek semmit, és nem okoznak kárt az élővilágban sem.

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége a háziállat-hamvasztással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!