Állat hamvasztás után otthonában is állíthat emléket

állat hamvasztás

Szeretne méltó emléket állítani kedvencének? A legmegfelelőbb választás ehhez az állat hamvasztás, ami után az urna a házban maradhat, keressen minket!

Sokan a hosszú évek során annyira összekovácsolódnak kedvenceikkel, hogy nem tudják elképzelni azt, hogy majd a legvégén, mikor el kell búcsúzni, eltemessék kutyájukat, macskájukat. Egyszerűen nincs annyi lelki erejük, hogy hagyományos temetés keretein belül elföldeljék az állatukat. Kegyetlennek ítélik meg ezt a lépést, semmiképp sem gondolják méltó lezárásnak.

Azt szeretnék, ha olyan emléket tudnának állítani a kedvencnek az ingatlanban, ami által a kutya vagy macska a halála után is ott lehet a gazdája közelében.

Az állat hamvasztás nem véletlenül keresett szolgáltatás

Az állat hamvasztás az utóbbi években keresett szolgáltatás lett a gazdik körében, nem véletlenül. Ezzel a lehetőséggel nem kell olyan döntést hozniuk, kényszerből sem, amit később megbánnának. Nem kell az urnát eltemetni, azzal együtt külön kis emlékhelyet kialakíthatnak az állattartók a saját otthonukban.

Ez a többség számára sokkal szimpatikusabb, kulturáltabb megoldásnak tűnik, arról nem beszélve, hogy közegészségügyileg is helyesebb döntés, mivel elkerülhetők a bomlás folyamatával járó kockázatok.

A hamvasztás után nem lehet hiányérzete az állattartónak

A hamvasztás után a lélek is hamarabb meg tud nyugodni, hiszen ez esetben nem kell olyan élménnyel számolni, amely megnehezítené a gyászidőszakot. Nem kell testet elföldelni, kellemetlen pillanatokat átélni. Az urnával kialakított emlékhely látványa mindig megnyugvást fog adni a gazdiknak. A veszteség feldolgozása ráadásul ebben a formában nem annyira fájó, mert a gazda tudja, hogy kedvencétől valóban méltó körülmények között búcsúzhatott el.

Válassza szolgáltatásunkat, aminél nagy gondot fordítunk a minőségre, hiszen az állathamvasztást másképp nem is lehetne végezni. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről.

Ha kérdései lennének, vagy ránk bízná az állat hamvasztást, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!