A kutya hamvasztás áráért cserébe Ön dönthet kedvence búcsújáról

kutya hamvasztás ára

Egy gyászoló gazdi eldöntheti, hogy a kisállat temetés vagy a kutya hamvasztás árát szeretné kifizetni a kedvence utolsó útjára.

A temetés ma már nem az egyetlen lehetősége egy kutya tulajdonosnak, akinek kedvence az örök vadászmezőkre távozott. A hamvasztás egyre jobban teret hódít, mert a gazdi úgy érezheti, hogy különlegesebbé válik az állat búcsúztatása, az egyedi hamvasztás által. Az is vonzó az állat hamvasztásban, hogy a temetéssel ellentétben több lehetőséget hagy nyitva a gazdi előtt. Az állat tulajdonosok szorosan kötődnek ahhoz a kisállathoz, ami az élete minden percét mellettük töltötte, ennek megfelelően szeretnék az emlékét is ápolni.

Az állat hamvasztásra érdemes költeni?

Mit tud nyújtani a hamvasztás és megéri e költeni erre a szolgáltatásra? A hamvasztás nem zárja ki a temetést sem, aminek környezetbarát módját is választhatja a gazdi. A hamvasztás a temetéssel ellentétben arra is lehetőséget ad, hogy a kisállat emlékét bárhol ápolni tudja a gazdi. Állatot tartani nem csak kertes házban lehet, a lakások nagy része ma már állatbarát. Az állattartásnak nem jelenti az akadályát a gazdi otthona, viszont a temetésről le kell mondania, legalábbis a saját telekre temetésről.

Az urnába zárt hamvakat viszont magával tudja vinni, ha nem szeretné szétszórni, sem pedig egy bizonyos helyen hagyni és síremléket állítani a kutyának. Az urna kisebb helyet foglal, mint egy hagyományos sírhely, kaphatóak olyan urnák, amikről nem lehet első látásra megmondani, hogy milyen funkciót töltenek be.

A kisállat hamvasztásnak csupán egyszeri költsége van, ami az állat súlyától függ elsősorban, de a gazdi által választott csomag, illetve szolgáltatások is befolyásolják a végső összeget. Egy kisállat temetés, ha erre fenntartott állat temetőben kerül rá sor, további költségeket is jelent a gazdi számára. A sírhelyet bérelni kell és a sír gondozását is fizetnie kell a bérlőknek.

Az állat, ami szinte családtag volt, megérdemli a szeretetteljes bánásmódot a halálában is. Ezt tudjuk támogatni korrekt áron.