Az állathamvasztás az emlékek megőrzésében is segíthet!

állathamvasztás

Az állathamvasztás segít a gazdiknak abban, hogy közel maradjanak az eltávozott kedvenc emlékéhez. A négylábú kedvencek nem maradnak velünk egy élethosszig, mert sajnos az ő földi pályafutásuk ennél rövidebbre van szabva. Minden kisállat tulajdonosnak fel kell készülnie arra, hogy a kutyus, cica vagy egyéb kis kedvenc hamarabb eltávozik, mint amire számít. A kisállatok űrt hagynak maguk után, főleg akkor, ha erős kötelék alakult ki köztük és a gazdájuk között. Ezt az űrt természetesen teljesen betölteni nem lehet, de az emlékezés segít gyógyítani a hiány felett érzett fájdalmat.

Az állathamvasztás egy olyan lehetőség, amit a kisállat tulajdonosok közül ma már egyre többen igénybe vesznek. Az állathamvasztásnak van egy nagy előnye az eltemetéssel szemben, mégpedig az, hogy az állat hamvait el is lehet kérni a hamvasztást követően. Minden ügyfélnek jár egy urna, amibe a hamvak kerülnek. Ezt az urnát haza is viheti a hamvakkal a gazdi és tetszés szerint kirakhatja, ahová csak akarja. Ez sok gazdinak jelenthet megnyugvást és egy kis könnyebbséget a gyászban.

Az állathamvasztás segít abban, hogy az után is közel maradjon a gazdi az állathoz, hogy az már nincsen vele. Az urna segítségével ez a közelség szó szerint is megmarad, nem csak átvitt értelemben. Az urna használata és a hamvak megőrzése az emberek világában is elfogadott szokás, tehát a saját házi kedvenc is kaphat ilyen végtisztességet, amennyiben a gazdi úgy érzi, hogy ezt szeretné.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, amennyiben felkeltette az érdeklődését az állathamvasztás és azt tervezi, hogy igénybe veszi a szolgáltatásainkat, ha eljön a búcsú ideje! A hideg föld, a távoli állat temetők és az egyéb megoldások helyett válasszon olyan megoldást, ami segít abban, hogy jobban megbirkózzon a gyásszal és aktívan ápolni tudja az eltávozott négylábú pajtás emlékét!

Az ország területén szinte mindenhol végzünk kiszállást és állathamvasztást, ezért a távolság nem akadály. A diszpécserünket 24 órában hívhatja, mindig elérhetőek vagyunk!