Kegyeleti kisállat hamvasztással könnyebb az elválás

kegyeleti kisállat hamvasztás

kegyeleti kisállat hamvasztással nem háziállatként, hanem családtagként válhat meg a kedvencétől! A kutyák, cicák, nyuszik, madarak vagy éppen hüllők is jelenthetnek annyit sok kisállattartó számára, mint egy családtag. Nem kell ahhoz magányosan élni, hogy egy kedves, játékos, hűséges állat a szeretetünket és a bizalmunkat élvezze. Az állatok a társaink, a barátaink, a családban is helyet kapnak, kiérdemlik a szeretetünket. Akit szeretünk, arról gondoskodni szeretnénk, a halálában is. 

kegyeleti kisállat hamvasztás a ma elérhető legjobb lehetőség arra, hogy a házi kedvencet ne csak eltemesse, elengedje a gazdi, hanem el is tudja búcsúztatni. Ehhez olyan körülményeket tudunk teremteni, amik az emberi búcsúztatással szinte egyenértékűek. A kegyeleti kisállat hamvasztást bármikor meg tudja rendelni minden kisállattulajdonos, aki nem találja elégnek vagy egyenesen taszítja az elföldelés. Az állathamvasztás a legkülönfélébb fajtájú állatoknak is ideális, egy bizonyos súly limit alatt minden háziállat számára igénybe vehető.

Nem kell az állatorvosnál hagynia az állat tetemét és az elföldelésnél is van jobb megoldás. Az állathamvasztást elszállítással végezzük a cégünk telephelyén, de természetesen a gazdi jelen lehet és búcsút vehet a kedvencétől, mialatt zajlik a hamvasztás folyamata. A szolgáltatás része tehát a szállítás, a hamvasztás, a kegyeleti szertartás és az urna biztosítása is. Az állat hamvait a kegyeleti kisállat hamvasztást követően urnába rakjuk és a gazdi haza tudja vinni, hogy ott helyezze el, ahol a kis kedvenc a legjobban szeretet aludni, játszani stb.

Az egész eljárás néhány óra leforgása alatt lezajlik, tehát nem jelent sok időt, a búcsúra van elegendő idő és a családi kedvenchez méltó módon történik meg. A kegyeleti kisállat hamvasztást érdemes igénybe venni, mert a kisállat tulajdonosai könnyebben fel tudják dolgozni a veszteséget és útjára engedni az állatot. A kegyeleti kisállat hamvasztás elérhető áron megrendelhető a cégünktől a megadott elérhetőségeink bármelyikén!