Macska hamvasztás egyedileg

Macska hamvasztás

Macska hamvasztás egyedileg és kegyelettel! A kedvence mindent megkap tőlünk egy illő búcsúhoz az utolsó útjára.

A hamvasztás kisállatok részére ma már nem egy szokatlan szolgáltatás. Egyre több kisállat tulajdonos és tudatos gazdi érdeklődik a hamvasztás iránt, amit a kedvencének szerveznek. A hamvasztást nem úgy kell elképzelni, mint egy lelketlen, sorozatban elvégzett vagy tömegesen kivitelezett tevékenységet. Éppen ellenkezőleg, a kisállathamvasztás lényege, hogy az emberek búcsúztatásához hasonló esemény váljon belőle.

macska hamvasztást rendelje meg akkor, ha igényes, színvonalas szolgáltatást szeretne rendelni a kedvence utolsó útjához! Az eljárás különlegessége abban áll, hogy egyedi hamvasztás történik, csak azt az egy állatot tesszük az erre a célra gyártott kemencébe, aminek megrendelték ezt a szolgáltatást. A kemence egy kisállathamvasztó krematórium része, ahol lehetőség van a gazdinak is jelen lenni a teljes eljárás időtartama alatt. Egy macska hamvasztás nem vesz igénybe sok időt, pár óra leforgása alatt megtörténik. Az egyedi macska hamvasztás több, egyszerű lépésből áll. Az állat testét behelyezzük a kemencébe és elindítjuk a hamvasztást, ami a kemence, illetve a krematórium kialakításának köszönhetően nem jár kellemetlen füsttel vagy felkavaró szagokkal sem. A gazdi át tudja magát adni a búcsúnak, erre a helyszínen megteremtett körülményeknek köszönhetően van lehetőség. A macska hamvasztás végeztével a munkatársaink a hamvakat gondosan összegyűjtik és az ügyfél által kiválasztott urnába teszik, amit azonnal magával is vihet a gyászoló gazdi. Az urna attól kezdve a gazdi közelében maradhat.

macska hamvasztás tehát egy kegyelettel kiegészített, humánus eljárás, ami segít az ügyfeleknek feldolgozni a veszteséget. Az emberi búcsúztatókhoz hasonló módon és nem kevésbé érzelmesen megélve tudja a gazdi a macska hamvasztást átélni.

Ha felkeltette az érdeklődését a macska hamvasztással kapcsolatos szolgáltatásunk, keressen minket bizalommal az elérhetőségeink egyikén!