Az állat hamvasztás a búcsúzásra teremt lehetőséget

állat hamvasztás

Az állat hamvasztás minden gazdinak elérhető, akinek fontos a kedvence utolsó útja. A kisállatoknak tervezett szolgáltatásunk a gazdik gyászában segít.

A gyász soha nem könnyű, éppen ellenkezőleg, súlyos teher, ami minden veszteséggel együtt jár. Nem számít, hogy egy rokon távozik az élők sorából, egy barátot veszítünk el, akit régóta ismerünk vagy pedig egy kis kedvenctől kell búcsút vennünk örökre. A kötődés és a szeretet előhívja a gyász és a szomorúság érzését is, ha elveszítünk egy szívünknek kedves személyt vagy állatot. A gyász súlyán kicsit tud enyhíteni az is, hogyan veszünk búcsút az eltávozottól. Az állat hamvasztás a gazdik számára kínál több módon is lehetőséget arra, hogy megőrizzék az állat emlékét és könnyebb legyen elengedni őt az örök vadászmezőkre.

Az állat hamvasztás egyrészt privát hamvasztás tud biztosítani a gazdinak, ami azt jelenti, hogy egyszerre csak egy állat kerül a hamvasztóba. A gazdi a kívánsága szerint jelen is lehet a hamvasztás ideje alatt, ami az állat súlyától függően tarthat egy-három órán át is. Az esemény alatt minden gazdinak megadjuk a lehetőséget a csendes búcsúra, anélkül, hogy megzavarnánk a folyamatot. A kollégáink empatikus hozzáállással fogadnak minden ügyfelet és kedvesen segítenek a szolgáltatás megrendelésében és lebonyolításában.

Az állat hamvasztáshoz urna is jár, ebbe kerülnek a hamvasztást követően az állat hamvai. Ha úgy dönt a gazdi, hogy hazaviszi a hamvakat, nem kell egy föld alatti sírban hagynia a kedvencét, mindig a közelében lehet. Saját urnát is választhat, így akár egyedi nyughelyet kaphatnak az állat hamvai, például cica formájú tartóban.

Az állat hamvasztást már sok ügyfél választotta, aki szeretett volna egy kicsit könnyebben búcsút venni a négylábú barátjától, családtagjától. A szolgáltatás mindenki számára elérhető, aki Budapesten vagy környékén él és saját kisállata van. Keressen minket bizalommal és tudjon meg tőlünk minden részletet arról, hogy mit kell tennie az állat hamvasztás megrendeléséhez!