Búcsúztassa kedvencét kisállat temetésen!

kisállathamvasztás

A házi kedvencek utolsó útja az emberi búcsúztatáshoz hasonló lehet. A kisállat temetéshez ugyanúgy lehetséges hamvasztást is választani.

A hamvasztás megjelenésével és elterjedésével a temetkezés egy újabb színezetet kapott. A gyászolók el tudják dönteni, hogy a hagyományos vagy a modern módszerekkel búcsúztatják a szerettüket. Az emberek mellett az állatok is kaphatnak hamvasztást.

A kisállat temetés lehet ugyanolyan, mint az emberek számára szervezett búcsúztatás. Már nem kell beérnie egy házi kedvenc gazdájának sem azokkal a lehetőségekkel, amik korábban voltak elérhetőek. Azt választja az állat búcsúztatásához, amelyik a szimpatikusabb. A temetés történhet az erre a célra kijelölt kisállat temetőben, ahová az állat földi maradványai hamvasztott formában is kerülhetnek.

A kisállathamvasztás az állat temetésének egy újabb változatára ad módot. A hamvasztás miben különbözik a hagyományosabb temetéstől? Az állat tetemét elhamvasztják, a hamvak pedig hagyományosan urnába kerülnek. Ha a gazdi ragaszkodik ahhoz, hogy sírhelyet kapjon az állat, akkor az urnát és az abban lévő hamvakat kell a földbe temetnie. Az urna kisebb területet foglal el, mint az állat teteme, ezért kisebbek a temetés költségei is.

A kisállat temetés urnás változatában a gazdinak nem kell az állat tetemével foglalkoznia, rá tudja bízni azt arra a csapatra, ami a hamvasztást végzi. A kisállathamvasztást követően a hamvak urnába zárva kerülnek vissza a gazdihoz, akinek már csak a sírhelyet kell kiválasztania, eltemetni az urnát és a búcsúzást megszerveznie.

A szeretett állat utolsó útja a kisállathamvasztásnak köszönhetően különlegesebb, a gazdi pedig sírhelyet is létesíthet, ha úgy tervezi.

A kisállat temetést minden gyászoló gazdi meg tudja szervezni, méghozzá a saját preferenciáinak megfelelően. Abban szeretnénk segíteni az ügyfeleinknek, hogy az elképzeléseiket meg tudják valósítani, méghozzá anélkül, hogy fel kellene adniuk belőlük. A szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken!