Kisállathamvasztás: ha itt az idő

kisállathamvasztás

Az emberek jelentős része tart otthon valamilyen házi kedvencet, hiszen az állatok nélkül nem lenne ugyanolyan az élet. Rengeteg szeretetet és kedvességet kapunk tőlük, amelyért nem várnak mást, csak ugyanazt és némi gondoskodást. Sajnos azonban az életük sokkal rövidebb, mint a miénk, ezért már egészen pici korukban tudhatjuk, hogy egyszer búcsút kell majd vennünk tőlük. Fájdalmas tapasztalat ez, amit sokan ismernek már, és a feldolgozása is nehéz, ráadásul ilyenkor nem hagyhatjuk el magunkat, mivel van néhány elintéznivaló, amit meg kell tennünk. Ilyen dolog például a kegyeletteljes búcsú, ami lehet akár temetés is, ha rendelkezünk kerttel, de ha ez nincs, akkor nem sok lehetőség marad – az egyik a kisállathamvasztás.

Közterületen tilos eltemetni a testet, mivel fertőzésveszélyes lehet, ám a kisállathamvasztásra nem vonatkozik ez a szabály. Teljesen törvényes ez az eljárás, sőt, megszokott is, hiszen már évtizedek óta elérhető. Ha eljön az idő, és végső búcsút kell vennünk a kedvencünktől, akkor a kisállathamvasztás a legkézenfekvőbb, legbiztonságosabb, egyben a legkegyeletteljesebb eljárás. Ilyenkor a szolgáltató kérésre elszállítja a testet, majd egy urnában vissza is szállítja a kiindulási címre, amiben kizárólag az adott test hamvai találhatóak. Ezt az urnát meg lehet őrizni, de akár az eltemetése is megoldható, hiszen a hamvak sterilek, így semmilyen fertőzés veszélye nem áll fenn.

Ha eljött az utolsó pillanat, vagy ha csak szeretne rá felkészülni, érdemes bennünket választania. Cégünk hosszú évek tapasztalatával végzi a kisállathamvasztást, emellett pedig a szállításban is segítséget nyújtunk ügyfeleinknek, és ha szeretné, jelen is lehet kedvence hamvasztása közben. Tudjuk, hogy mennyire fájdalmas elveszíteni egy családtagnak számító kisállatot, ezért maximális empátiával oldjuk meg a ránk bízott feladatokat.

Ha szüksége lenne kisállathamvasztási szolgáltatásainkra, vagy kérdése lenne velük kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!