Kutyahamvasztás: a méltóságteljes búcsú lehetősége

kutyahamvasztás

Kutyahamvasztás kedvező áron, kegyelettel, az Ön igényei szerint – hívjon bennünket, ha eljön az idő!

A család négylábú tagja közelít élete végéhez, és szeretne felkészülni nem csak lélekben, de minden lehetséges módon a búcsúra? A kutyahamvasztással kapcsolatban számos információt találhat az interneten, és mivel ez nem csak kegyeletteljes búcsú, de szükségszerűség is, érdemes utánanéznie az összes tudnivalónak.

Egy kutya nem csupán állat, hanem valóságos családtag a gazdája szemében, ami nem is csoda, hiszen rengeteg szeretetet kapunk tőlük. Az viszont sajnos letagadhatatlan tény, hogy sokkal rövidebb az életük, mint nekünk, és, ha ezt tudatosítjuk magunkban, akkor a halálukra való felkészülés is elkerülhetetlenné válik. Persze az is előfordulhat, hogy baleset, vagy betegség miatt váratlan helyzet áll elő, amire gyakorlatilag lehetetlen felkészülni, ám bármikor bekövetkezhet a legrosszabb. Ha szeretnénk tudni, mit tehetünk az ilyen esetekben, érdemes a kutyahamvasztás menetével megismerkednünk.

kutyahamvasztással kedvencünk megkaphatja a tiszteletet, amit megérdemel, és végigkísérhetjük őt utolsó útján, ebben pedig szakemberek segítenek. A kutyahamvasztás során az állat teste teljes mértékben elhamvad, a hamu pedig urnába kerül, amit megőrizhetünk, vagy szét is szórhatjuk a kedvenc helyén. Ennek semmilyen közegészségügyi vonzata nincs, hiszen a hamu teljesen steril, így nincs szükség engedélyekre sem. A kutyahamvasztás minden szempontból jobb megoldás, mint a temetés, így érdemes mellette dönteni, ha eljön az idő.

Megbízható kezekbe adhatja kedvencét, amennyiben cégünket választja az eb halála esetén. Vállaljuk a kisállat elszállítását, a kutyahamvasztást, majd urnát biztosítunk a hamvaknak, amit kérése alapján ellátunk szöveggel, vagy akár fényképpel is. Higiénikus körülmények között engedheti kedvencét az utolsó útjára, ha ránk bízza a kutyahamvasztást.

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége a kutyahamvasztással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!