Rágcsálóhamvasztás: hamarabb jön el a búcsú ideje

rágcsáló hamvasztás

Egy rágcsáló hamvasztása feleslegesnek tűnhet, ám egyáltalán nem az, sőt – érdemes akkor is ezt választani, ha amúgy lenne hely eltemetni.

Ha egy gyermek kutya, vagy macska mellett nőhet fel, igazán szerencsésnek mondhatja magát. Sok család esetében azonban nem oldható meg a nagyobb testű állat tartása, ám egy rágcsáló kis helyen is elfér, nem szaladgál szabadon a lakásban, és ugyanolyan szeretetet képes nyújtani, mint nagyobb társai, ráadásul a gyermek így megtapasztalhatja, hogy milyen felelősséget vállalni egy életért, és gondozni azt. Sajnos a halál fogalmával is meg kell, hogy ismerkedjen, méghozzá viszonylag hamar, hiszen a rágcsálók jóval rövidebb ideig élnek, mint más háziállatok, és minél kisebb testűek, annál hamarabb jön el a búcsú ideje, ami nem csak szomorúságot, de veszélyeket is rejt magában, főleg egy kisgyermek esetében. Éppen ezért gondoskodni kell nem csupán a végtisztességről, de a higiéniáról is, amihez a rágcsálóhamvasztás lehetősége nyújt tökéletes megoldást.

rágcsálóhamvasztás biztonságos eljárás, amelynek végeztével a steril hamvakat kapjuk vissza egy urnába zárva, így kizárható a fertőzésveszély, előtte azonban jelen van a bakteriális fertőzés lehetősége, ezért minél előbb meg kell oldani a test elszállítását. Szerencsére ez nem lehetetlen, hiszen cégünk a lehető legrövidebb időn belül kiérkezik a helyszínre, és a megrendelő igényei szerint oldja meg a feladatot.

Amennyiben elvesztette kedvencét, és szeretne gondoskodni a végtisztességről, méghozzá a lehető legtiszteletteljesebb módon, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk teljes körű segítséget nyújt a búcsúztatáshoz, és természetesen a rágcsálóhamvasztás ára is megfizethető. Ha szüksége van rá, a test szállítását is megoldjuk, így Önnek csupán a gyász feldolgozásával kell törődnie – ez pedig minden másnál nehezebb lesz.

Ha kérdése lenne palackos a rágcsálóhamvasztással, vagy annak menetével kapcsolatban, illetve, ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!