Madár hamvasztás kisállat búcsúztatáshoz

madár hamvasztás

madár hamvasztás a madár tulajdonosoknak szóló szolgáltatás. A tollas kedvencének sem kell a föld alá kerülnie, ha nem szeretné!

A négylábúak mellett a szárnyas kedvencek is nagyon népszerűek. Egy madár számára csak annyi hely kell, amennyit a kalickája elfoglal, mégis megváltoztatja az egész életét a tulajdonosnak. Üde színfolt, beszédes kis barát, aki minden reggel lelkesen üdvözöl, egész nap cseveg és trillázik, a madár fajától függően. Ugyan se sétáltatni sem lehet, se ölbe venni vagy játszani vele, mint egy kutyával, a hiánya mégis könnyen fájó űrt tud maga után hagyni. A kismadaraktól is nehéz a búcsú, ha eljön a vég ideje. A madár tulajdonosoknak is van lehetősége ugyanazokat az eszközöket választani, mint a többi hobbi állat tulajdonosnak, így például a hamvasztást.

A  madár hamvasztás megrendeléséhez ugyanazokat a lépéseket kell megtennie, mint egy olyan ügyfélnek, aki kutyát vagy pedig macskát szeretne elhamvasztatni az utolsó útján. Az első dolog, hogy kiválasztja az urnát, amiben a néhai kedvence hamvait szeretné megkapni, majd egyeztetni a kollégánkkal egy időpontot. Önnek nem kell sehová sem utazni, mi megyünk házhoz. A  madár hamvasztást nem háznál végezzük, hanem elszállítjuk a tetemet a helyszínre, ahol az erre a célra tervezett berendezés található. A  madár hamvasztást hamvasztókemencében végezzük, ebből összegyűjtjük a hamvakat, urnába tesszük, ami lehet akár saját is és épségben vissza juttatjuk a megbízónak.

A  madár hamvasztás segít abban, hogy ne kelljen a hajdani házi kedvence emlékének ápolásához egy sírt látogatnia. Az urna és benne a madár hamvai mindig ott lehetnek Önnél, ha így akarja, ezzel együtt pedig igényes búcsúztatást is tud rendelni a szeretett madárnak.

Forduljon bizalommal a hamvasztással foglalkozó vállalkozásunkhoz és rendeljen hamvasztást madár számára is! A szolgáltatás ma már nem számít ritkaságnak, sőt egyre többen élnek vele. Ha bármilyen kérdése van a témában, csak lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, akik válaszolnak Önnek!