Állat hamvasztás minden házi kedvenchez!

állat hamvasztás

Állat hamvasztást vállalunk kisebb testű házi kedvencek számára, így hüllőknél is! A hüllők utolsó útja is lehet méltóságteljes!

A megszokott házi kedvencek közé a cicák és kutyusok, hörcsögök és bolyhos nyuszik tartoznak. Ám a hüllők, kétéltűek sem szokatlanok, a terráriumok védelmében élik megfontolt tempóban az életüket. A kígyók, iguánák, gyíkok vagy teknősök élethossza az egészen rövid időtartamtól a több évtizedig is terjedhet, az adott fajtól függően. A házi kedvencek élete nyugodt, veszélyektől mentes ideális esetben, így meg tudják érni a maximális életkorukat. Amikor eljön az életük vége, a tulajdonos ugyanúgy dönthet arról, hogy milyen búcsút szán kedvencének, mint egy kedves cica esetében.

Az állat hamvasztást meg tudja rendelni hüllőkhöz is. Forduljon hozzánk bizalommal, ha az a szándéka, hogy az élő állatok sorából eltávozott hüllőjét elhamvasztatja! A házi kedvencek széles körével foglalkozunk, ha állat hamvasztásról van szó, ennek köszönhetően a hüllők vagy éppen kétéltűek is helyet kaphatnak a szolgáltatásunkban. Az állat hamvasztás úgy történik, ahogyan egy cica vagy kutya tetemének esetében is. A megrendelőnek a címére kiérkezve elszállítjuk az állat tetemét és a telephelyünkön elvégezzük az állat hamvasztást, amihez rendelkezünk a megfelelő teljesítményű, saját hamvasztókemencével is. A hamvasztókemencéből a hamvak egy urnába kerülnek, ami lehet az általunk biztosított urnák egyike vagy pedig az ügyfél saját beszerzésű urnája is. Az urnát a hüllő hamvaival visszaszállítjuk az állat hamvasztást után az ügyfélnek.

A gazdinak tehát nem kell  azon aggódnia, hogy mi lenne a legjobb megoldás az állat halála után, az állat hamvasztás ugyanis minden kisállatra vonatkozik. A hamvakkal és az urnával is saját belátása szerint tehet, megtarthatja, szétszórhatja, elhelyezheti egy kegyeleti helyen. Segítünk abban, hogy minden mozzanat tiszteletteljes, szép búcsúztatást tegyen lehetővé.

Keressen minket bizalommal és rendeljen hüllő számára is állat hamvasztást korrekt feltételekkel és megfizethető árakon!