Macska hamvasztás: mi legyen a tetemmel?

Macskahamvasztás

macska hamvasztást házi kedvencek búcsúztatásához ajánljuk. Az állatok utolsó útja legen ugyanolyan szép, mint a földi életük volt!

A macskák a legkedveltebb házi kedvencek közé tartoznak. Sokan választanak ilyen négylábú társat, akivel meg tudják osztani az élményeket és az életüket is. A macskák élete betegség, öregség, baleset miatt is a végére érhet, ilyenkor a gazdinak fájdalmas és örök búcsút kell vennie a hűséges baráttól, aki a tiszteletbeli családtag szerepét töltötte be. A búcsút többféle módon lehet lebonyolítani. Mi a macska hamvasztást ajánljuk.

macska hamvasztás azért lehet jó döntés egy gyászoló gazdi számára, mert olyan körülmények között tudja utolsó útjára bocsátani a házi kedvencet, ami méltó az együtt töltött időhöz. A macska családtagként élt a gazdikkal, amíg tartott a földi pályafutása, ezért sokan viszolyognak attól, hogy úgy bánjanak az állat tetemével, mint a hulladékkal. Van egy ideális megoldás arra, hogy az állat búcsúztatója olyan szép legyen, mint amilyen a macska élete is volt a gazdija mellett.

Forduljon bizalommal hozzánk  és vegye igénybe a macska hamvasztást, mint szolgáltatást! A macska hamvasztás azoknak a gazdiknak jó lehetőség, akik nem szeretnék elintézni egy földbe ásott gödörrel a macska utolsó útját, nem akarják elföldelni az állatot vagy pedig elszállíttatni. A macska hamvasztás a gazdik számára meg tudja adni a lehetőséget arra, hogy szertartásos legyen a búcsú, méltó az állat emlékéhez és igényes módja az utolsó útnak. A hamvasztás végeztével a hamvakat urnába tesszük, amit a gazdi haza is tud vinni. A hamvakhoz urnát is adunk, aminek árát tartalmazza a szolgáltatás díja. Ennek a szolgáltatásnak köszönhetően az állat emlékéhez egy hasonlóan igényes búcsúztató is kapcsolódik majd.

macska hamvasztással kapcsolatos tudnivalókról minden tájékoztatást megadunk az érdeklődőknek, ha üzenetben vagy telefonon keresnek minket. A cégünk weboldalán megtalálhatóak az elérhetőségeink, rendeljen hamvasztást tőlünk kedvező árakon!