Kutya hamvasztás, egy szolgáltatás gazdiknak

kutya hamvasztás

kutya hamvasztás egyike a gyakran választott szolgáltatásainknak. Az eltávozott négylábút elhamvasztjuk és a hamvakat urnába zárjuk.

Egy kutya a legáltalánosabb családi kedvencek egyike. A legtöbb gyereknek egy kis csaholó szőrmók a szíve vágya, így a legtöbben kutyát kérnek karácsonyra, szülinapra stb. A kutyával lehet futkározni, kirándulni, játszani, magunkkal vinni bárhová és még be is tanítható. Ezekre a dolgokra egy aranyhal, egy cica vagy egy nyuszi nem igazán képes. Nem véletlen tehát, hogy a kutya hamvasztás szerepel a leggyakrabban a kisállat hamvasztással foglalkozó szolgáltatásaink között.

A kutyák elélnek tizenöt évig is, ennyi idő alatt egy gyermekből tinédzser lesz. Ha szerencséjük van az ebeknek, hosszú életet élhetnek, de mégsem eleget ahhoz, hogy a gazdijukkal együtt öregedjenek meg. A haláluk mégsem történik meg észrevétlenül, hiszen szerető család gyászolja őket. A kutya hamvasztás is egy olyan eszköz, amivel ki lehet fejezni az eltávozott állat iránti szeretetet és tiszteletet. Egyre több kisállat tartó ismeri fel a hamvasztásban meglévő lehetőségeket. A kutya hamvasztást azoknak a gazdiknak ajánljuk, akik szeretnének értelmet adni a kimúlt eb életének azzal is, hogy szép utolsó utat biztosítanak a számára.

kutya hamvasztásra már több cég is tud ajánlatot adni, egyre több helyen vállalnak urnás kisállat hamvasztást. Miért pont minket válasszon és miért a mi szolgáltatásunkat vegye igénybe ahhoz, hogy a családi kedvenc utolsó útját biztosítani tudja?

A csapatunk elkötelezett állatbarát és együtt érez minden, veszteséget szenvedett gazdival, ennek köszönhetően a feladatunkat is a legnagyobb tisztelettel és érzékenységgel végezzük el. A család akár jelen is lehet a hamvasztásnál, így igazi szertartás jellege lehet a búcsúztatónak. Az egész procedúra szakszerűen, begyakoroltan és profin zajlik, fennakadások nélkül. A hamvasztás végén igény szerint el lehet vinni az állat hamvait egy kiválasztott urnában. Ha szüksége van ilyen szolgáltatásra, rendeljen tőlünk kutya hamvasztást kedvező áron, rugalmasan egyeztethető időpontokkal!