Kisállathamvasztás: álljon készen, ha eljön az ideje!

kisállathamvasztás

kisállathamvasztás kegyeletteljes, biztonságos és kedvező árú szolgáltatás, amit minden állattulajdonosnak ismernie kell.

Az állatok a mindennapjaink részei: ki kutyát tart, ki macskát, de sokan tartanak madarakat, halakat, rágcsálókat, vagy hüllőket is. Mindenkinek megvan a maga kedvence, és mindannyian imádják is állataikat, sőt, gyakorlatilag családtagként kezelik őket. Mindenképpen észben kell azonban tartani, hogy az állatok élettartama – eltekintve néhány példától – sokkal kevesebb, mint az embereké, és, ha egyszer magunkhoz veszünk egy kisállatot, akkor jó eséllyel megérjük majd a halálát is. Ebbe persze senki nem szeret belegondolni, ami abszolút érthető, ám fontos, hogy tudjuk, mi a teendő ezekben az esetekben.

Mivel a szabályozás nem teszi lehetővé a temetést még magánterületen sem, a kisállathamvasztás az egyetlen lehetőség. Az eltemetett test bomlásakor különféle anyagok szabadulnak fel, amelyek egyrészt megfertőzhetik a környezetükben élőket, másrészt a talajvízbe jutva egyéb károkat is okozhatnak, a hatásuk pedig sokkal távolabbra is kiterjedhet. A kisállathamvasztás esetében ilyesmi nem fordulhat elő, hiszen a test szó szerint hamuvá válik, ami tökéletesen steril, és akár az urnába zárva, akár a kis kedvenc szeretett játszóhelyén szétszórva is elhelyezhető.

kisállathamvasztást cégünk kegyelettel végzi, és nem csak magát a hamvasztást, de akár a test elszállítását és a hamvak visszaszállítását is ránk bízhatja, és, ha szeretné, jelen is lehet kedvence hamvasztása közben. Tudjuk, hogy mennyire fájdalmas elveszíteni egy családtagnak számító kisállatot, ezért maximális empátiával oldjuk meg a ránk bízott feladatokat. Áraink kifejezetten kedvezőek, és mindent az érvényben lévő szabályozásnak megfelelően végzünk el, így, ha közeledik a búcsú pillanata, Önnek is érdemes feljegyeznie elérhetőségeinket, hogy azok kéznél legyenek, ha elérkezik az idő.

Amennyiben szüksége lenne kisállathamvasztási szolgáltatásainkra, illetve, ha kérdése lenne ezekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!