Rágcsáló hamvasztással kapcsolatban is állunk rendelkezésre!

Rágcsáló hamvasztás

Rágcsáló hamvasztásért is kereshetnek bennünket az állattartók. A méltó búcsú minden élőlénynek jár, szolgáltatásunk rugalmas, megbízható!

Sokaknak egy tengerimalac vagy hörcsög legalább olyan fontossággal bír, mint egy kutya, macska, ezért, ha elérkezik a végső búcsú ideje, a rágcsálóik számára is szeretnék biztosítani ehhez a megfelelő körülményeket. A hagyományos temetkezési formát, az elföldelést nem mindenki választaná szívesen. Egyeseket a körülményeik tartanak vissza, mások pedig lelki okokból nem vállalják a feladatot. Amennyiben Ön is szeretné megadni a végtisztességet kis kedvencének, válassza a rágcsáló hamvasztást!

Ügyfeleink számára biztosítjuk a rágcsáló hamvasztást is. Mivel minden élőlényt megillet a tisztességet végső búcsú, fontosnak tartottuk, hogy a tengerimalacok, hörcsögök, egyéb kis állatok tulajdonosai számára is rendelkezésre álljunk, ha elérkezett az idő. Legyen szó bármilyen ellenérvről a hagyományos temetéssel kapcsolatban, a rágcsáló hamvasztás ideális választás a gazdiknak. Ez esetben semmilyen kellemetlen élmény nem érheti, ebben a formában némiképp könnyebb is lesz majd a veszteséget feldolgoznia. A rágcsáló hamvasztás után a tulajdonosok visszakapják szeretett háziállatuk földi maradványait egy urnában, amit aztán az ingatlanon belül bárhol őrizhetnek, így a kedvenc a búcsú után is a közelben maradhat. Szolgáltatásunk rugalmas, megbízható, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a gazdik méltó körülmények között búcsúzhassanak háziállataiktól.

A tengerimalacok, hörcsögök, egyéb kisállatok gazdáinak is lehetőségük van más utat választaniuk a végső pillanatban. Tegye könnyebbé a gyászidőszakot, keressen minket bizalommal a rágcsáló hamvasztásért! Honlapunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a tisztességes búcsúhoz. Ha kérdései lennének, vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatást, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.