A macska hamvasztás az elválást könnyíti meg

macska hamvasztás

A házi kedvencek útja vezethet a föld alá vagy egy urnába is. Az utóbbit a macska hamvasztás előzi meg, amit minden gazdi meg tud rendelni tőlünk.

Az elválás minden szerető gazdi számára fájdalmas élmény. Hiába tudják, hogy a cica évei meg vannak számlálva itt a földön, mégis nehéz a végén az állattól búcsút venni. Amikor eljön az idő és a házi kedvenc cica jobblétre szenderül, a gazdi kezében a döntés, mit kezd a tetemmel és hogyan vesz búcsút az állattól, ami az elmúlt években a társa volt jóban és rosszban.

Egyik gazdi sem szeretné a hajdani házi kedvencét a szemétbe dobni, de az elásás is problémás, több szempontból is. A macska hamvasztás a jelenleg legjobb opciót jelenti. Az elválást meg tudja könnyíteni, ha a gazdi a kisállat hamvasztás mellett dönt, állategészségügyi szempontból is előnnyel jár és meg tudja tartani a hamvakat, ha szeretné.

A gazdiban felmerülhet a kérdés, hogy mit kezdjen a hamvakat őrző urnával. A cégünk természetesen biztosít urna vásárlási lehetőséget az ügyfeleknek. Ezek az urnák eltérnek a klasszikus tárolóktól, ennek köszönhetően nyugodtan ki lehet őket helyezni akár a lakásba is. Egy klasszikus urna formája, mérete, alapanyaga is egyértelművé teszi, hogy mi az a tárgy, amit kitettek a polcra. A kisállat hamvasztáshoz az alapszolgáltatásban szereplő urnák vagy a cégünk partnerétől megvásárolható urnák is igényelhetőek. Utóbbiak igényesek és természetes külsővel készülnek.

Válasszon a macska hamvasztáshoz olyan urnát, ami egy valódi fából készült, kis méretű doboz és amit anélkül tehet ki az otthonában, hogy az egyértelműen urna benyomását keltené! A fa dobozon egy, az állat fajtájára utaló minta található, ami jelzi, hogy mit rejt az urna pontosan.

Az urnát a hamvakkal meg tudja őrizni, habár az elválás megtörtént, a macska hamvasztás után a kedvence mégis ott maradhat, egy más formában, a közelében. Így talán kicsit könnyebb megbirkózni a hiányával és tovább lehet lépni, az emlékét megőrizve. Ha felkeltette az érdeklődését a szolgáltatásunk, hívjon minket bizalommal a macska hamvasztás megrendeléséhez!