Méltó kisállat temetést szeretne kedvencének?

kisállat temetés

Szeretne méltó formában búcsúzni kedvencétől annak érdekében, hogy a gyászidőszak némiképp könnyebb legyen? Válassza a kisállat temetést!

Egy háziállat elvesztése rendkívül fájdalmas tud lenni. Az érzés sokaknak olyan, mintha egy családtagot veszítettek volna el, hiszen az évek során szoros kapcsolatot sikerült kialakítani a kedvencükkel. Ennek alapján nem véletlen, hogy a végső búcsúra is szeretnének nagy gondot fordítani.

A közösen eltöltött évek méltó lezárása egyeseknek nem csupán a tiszteletről szól, hanem arról is, hogy nekik is így lesz könnyebb. Egy szép, kulturált búcsú után az embernek nem lehet lelkiismeret-furdalása, ami tovább nehezítené a gyászidőszakot.

A szép kisállat temetés alapja a hamvasztás

Vannak olyanok, akik hagyományos módon temetnék el a kedvencüket, azonban mielőtt ezt a döntést meghoznák, érdemes ezt jobban átgondolni. Ennek lehetnek olyan részei, amik megviselhetik az embert, nehezebbé tehetik a gyászidőszakot, így az a kelleténél tovább is eltarthat.

Amennyiben hozzánk fordul, és a hamvasztást választja, úgy nem lehet része semmilyen kellemetlenségben, és a vágya is teljesülhet, miszerint méltó formában vehet búcsút állatától.

hamvasztás után az urnát nem is kell eltemetni, elhelyezheti otthonában is. Ez egyeseknek kifejezetten nagy megnyugvást jelenthet, hiszen fizikailag még mindig közel lehetnek az állatukhoz.

A hamvasztásnál Önnek kevesebb dolga is van

A hagyományos temetésnél több nehézséggel is lehet számolni, elég csak a sírhely kialakítására gondolni. Ez, megviselt állapotban még nagyobb kihívást jelenthet.

Ezzel szemben a hamvasztásnál semmilyen plusz teendő nincs. Maximálisan a gyásszal, emlékezéssel tud foglalkozni, amik szintén részeik a veszteség feldolgozásának.

A méltó kisállat temetés egyaránt szól a gazdáról és az elhunyt kedvencről. Válassza Ön is szolgáltatásunkat, melynél nem kérdés a magas színvonal. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.