Miért könnyíti meg a gyász időszakát a kutya hamvasztás?

kutya hamvasztás

Kedvencétől kénytelen végső búcsút venni? A kutya hamvasztás megkönnyítheti a veszteség feldolgozását, tudjon meg többet a lehetőségről!

Egy kutya elvesztése legalább annyira fájhat a gazdának, mintha egy rokonáról lenne szó. Az ebek hűségét a többségnek nem kell bemutatni, az évek során rendkívül szoros kapcsolat alakulhat ki a négylábúak és az emberek között.

Ilyenkor a gyász időszak alapvetően nem egyszerű, és még vannak olyan dolgok, amik további nehézséget eredményezhetnek, elég csak a hagyományos temetés menetére, kivitelezésére gondolni. Egyesek itt nem állnak meg, sajnos hajlamosak túlgondolni a szituációt, amely csak még elviselhetetlenebbé teszi a körülményeket.

Miért a kutya hamvasztás lesz a jobb megoldás?

A kutya hamvasztás egyre elterjedtebb megoldásnak számít. Nem csupán az egyszerűsége miatt, hanem azért is, mert könnyebbé teheti a gyász időszakát.

Ha a gazdik a hamvasztást választják, nem nekik kell sírhelyet választani, elföldelni a testet. Az urna maradhat a lakásban is, amivel szép, méltó emlékhelyet alakíthatnak ki a kutyatartók, ez pedig megnyugvással töltheti el az embereket.

A kutya hamvasztás során nagy eséllyel a gazdák nem gondolnak túl semmit. Hamarabb megtörténhet a végső búcsú, így pedig a lezárással új időszak veheti kezdetét.

A lebomlás miatt nem érezheti rosszul magát

Vannak olyanok, akik teljes mértékben nem tartják méltónak azt, hogy kedvencüket eltemessék. Úgy vélik, hogy hűséges társuk nem érdemli meg azt, hogy teste lassan bomlásnak induljon. Maga a gondolat is rossz érzéseket ébreszt egyesekben, ez pedig értelemszerűen nem teszi könnyebbé a veszteség feldolgozását.

A kutya hamvasztásnál nincs bomlási folyamat, így a gazdának nem lehetnek rossz érzései, kételyei a döntését illetően.

Szolgáltatásunk rugalmas, megbízható, amellyel méltó formában zárhatja le a közös éveket. Nekünk is fontos, hogy ügyfeleink a legkulturáltabb lehetőséget vehessék igénybe ezen a területen.

Ha ránk bízná a hamvasztást, vegye fel velünk a kapcsolatot a feltüntetett elérhetőségeinken, készséggel állunk a gazdák rendelkezésére.